25-jarig jubileum Vasse Manderveen Combinatie

25 jaar VMC, 1994-2019

In 2019 is het 25 jaar geleden dat de eerste jeugdteams van V.V. Manderveen en S.V. Vasse gezamenlijk onder de naam VMC zijn uitgekomen in de competities van de KNVB. We begonnen met 98 spelers in 1994 en inmiddels hebben honderden jeugdspelers uit beide kernen VMC vertegenwoordigd.

De in het leven geroepen jubileumcommissie organiseert op vrijdag 12 juli 2019 een Jubileum feest / reünie voor alle oud-spelers, trainers, leiders en alle andere personen die een steentje hebben bijgedragen om de samenwerking VMC tot een succes te maken.

Voor de huidige spelende jeugd zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd, waarover in de komende weken meer bekend zal worden. Wil je hierover niks missen? Volg dan onze social-media kanalen!

Geen social-media? Geen probleem! Meld je dan aan voor de jubileum-nieuwsbrief door een mail te sturen naar vmc25jaar@svvasse.nl, zodat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen!

Als jij nog mooie foto’s, anekdotes of verhalen hebt zouden wij het leuk vinden als je deze deelt via eerder genoemde e-mail adres.

VMC Jubileum Commissie.

CategorieënVMC