In memoriam Jan Boerrigter

“Het zijn juist de gewone mensen die bijzondere prestaties leveren”

Jan was een S.V. Vasse-man in hart en nieren . In vele hoedanigheden heeft hij zich verdienstelijk gemaakt voor onze voetbalvereniging.

Zo is hij naast het voetballen jarenlang grensrechter geweest van ons vlaggenschip.

Tientallen jaren begeleidde hij aanvankelijk als leider en later ook als trainer jeugdelftallen.

Voldoende reden om hem te benoemen tot “lid van verdienste’.

De laatste jaren was hij een trouw lid van de kleedkamerschoonmaakploeg en assisteerde hij zijn vrouw Annelies bij het draaien van kantinediensten.

Hij sloeg bijna geen wedstrijd over om ons eerste elftal aan te moedigen.

Bescheidenheid siert hem.

Zo was hij enkele jaren geleden speler van het jaar bij de veteranen. Dit vond hij niet prettig , want op die manier stond hij in de belangstelling , waar hij totaal niet van gediend was.

Jan, voor de inzet voor de S.V. Vasse en met name voor wie je was als mens bedankt. Wij wensen Annelies , Stef en Vera , Merle en Rick en de kleinkinderen veel sterkte toe na dit toch wel plotselinge overlijden.

Bestuur S.V. Vasse