Onnodige nederlaag voor SV Vasse 2

Zondag 10 februari: Almelo 2 – SV Vasse 2   2-0 (2-0)

Scoreverloop: 22. Almelo 1-0, 43. Almelo 2-0.

In het eerste kwart van de wedstrijd had de wedstrijd al beslist kunnen zijn. Een voortdurend overwicht en een aantal goede scoringsmogelijkheden. De eerste fatsoenlijke tegenaanval van de gastheren betekende direct de 1-0, en dat herhaalde zich nog een keertje vlak voor rust. Na de thee was er meer evenwicht, maar grote kansen kregen we niet meer.

Volgende wedstrijd: zondag 10 maart UD  3 – SV Vasse 2, aanvang 10.45 uur.

SV Vasse krijgt opnieuw de deksel op de neus

Sv Vasse heeft opnieuw de winst niet kunnen pakken. Over de gehele wedstrijd gezien was de kansenverhouding ruim in het voordeel van de Vassenaren, toch kreeg Vasse in de 90e minuut de deksel op de neus. Het verliest uiteindelijk onnodig met 2 – 1 op bezoek bij VV Oldenzaal.

De wedstrijd kwam in de eerste helft maar moeilijk op gang, beide teams wisten in de 1e 25 minuten geen kansen te creëren. Na 25 minuten leek de wedstrijd dan toch te ontbrandden. Vasse kreeg via een corner de kans om de score te openen en bij Oldenzaal stond de paal in de weg. Na 30 minuten opende Oldenzaal de score na een schot in de korte hoek. Vasse reageerde snel en maakte 5 minuten later de gelijkmaker. Tom Wiefferink zette de bal goed voor en Len Veelers wist bij de 1e paal binnen te knikken. Nog geen 2 minuten later kreeg Len Veelers dè mogelijkheid om Vasse op voorsprong te zetten maar hij mistte de bal na een voorzet van Daan Haarhuis.

In de tweede helft kreeg Vasse opnieuw mogelijkheden om op voorsprong te komen. Rudolf Wigger zette 1 minuut na rust Daan Haarhuis vrij voor goal maar hij lobte de bal over. In het restant van de 2e helft bleef Vasse de gevaarlijkste ploeg maar het geluk was, opnieuw, niet aan de zijde van de Vassenaren. Oldenzaal creëerde in de 90e minuut de 1e kans na rust en wist direct raak te schieten. Vasse doet zichzelf hiermee opnieuw te kort en zal de komende weken punten moeten pakken om uit de gevarenzone te komen.

Komende zondag komt middenmoter UD op bezoek, waarvan in de uitwedstrijd met 3-2 werd verloren. Onder leiding van arbiter Van der Veen zal de aftrap worden verricht door pupil van de week Elynn Kroezen, met de wedstrijdbal die deze keer is geschonken door Robin Klaas Klus en Montage.

Het programma voor de seniorenteams van SV Vasse luidt op zondag 17 februari als volgt:

Uitwedstrijden aanvang
Fleringen VE1 SV Vasse VE1 09.30 uur
Thuiswedstrijden aanvang
SV Vasse 1 UD W. 1 14.00 uur
SV Vasse 4 SV Vasse 3 10.00 uur

De thuiswedstrijd van SV Vasse 2 is verplaatst naar Paaszaterdag 20 april.

Het beheer van het clubgebouw is ’s ochtends in handen van Fien en Miranda, na de middag afgelost door Anny Veldhuis en De Krombacher Girls. De bijstand wordt verzorgd door Gijs Schutte en Eek Oude Luttikhuis, terwijl Kenneth Schuurman de sluiting doet.

SV Vasse 1 uit naar Oldenzaal 1

Aanstaande zondag wordt er weer eens een bezoek gebracht aan het prachtig gelegen Sportpark De Thij in Oldenzaal. De gastheren zijn na enkele jaren 3e klasse weer een stapje lager actief, maar wel met wisselend succes. Het valt daarbij op dat veruit de meeste punten in uitwedstrijden worden behaald. Wellicht dat hier kansen liggen voor de ploeg van Mark Bolink, en kan door een goed resultaat aansluiting worden gezocht met de andere teams in de onderste helft van de ranglijst.

Voor de overige seniorenteams zijn er ook weer competitiewedstrijden vastgesteld. Het volledige programma luidt op zondag 10 februari als volgt:

Uitwedstrijden                                                aanvang
Oldenzaal 1 ─ SV Vasse 1                          14.00 uur
Almelo 2 ─ SV Vasse 2                               11.15 uur
SDC’12 7 ─ SV Vasse 3                              10.45 uur

Thuiswedstrijden                                          aanvang
SV Vasse 4 ─ De Tukkers 6                       10.00 uur
SV Vasse VE1 ─ Heracles VE1                 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Jan Veldhuis, terwijl Martijn Weusthof de afsluiting verzorgd.

SV Vasse 1 hervat de competitie thuis tegen RSC

Vasse 1 heeft in de voorbereiding op het treffen met RSC een oefenwedstrijd afgelegd in en tegen Fleringen. Vasse won de wedstrijd met 2 – 1, de doelpunten werden door Vasse gemaakt door Stefan Weersink en Rick Haarhuis(c). Martijn Poppink scoorde voor Fleringen de 1 – 1.

Komende zondag staat er voor de competitie een thuiswedstrijd op het programma. Indien de terrein- en weersomstandigheden het toelaten wordt er om 14.00 uur afgetrapt tegen RSC uit Rossum. De bezoekers kenden een soevereine competitiestart maar mede door het onregelmatig verlopen programma is er wat zand in de motor gekomen. In de heenwedstrijd werd er door de mannen van Mark Bolink een verdienstelijk gelijkspel behaald. Onder leiding van arbiter Westerhof uit Geesteren zal pupil van de week Maurits Bas de wedstrijd in gang schieten met één van de wedstrijdballen die deze keer zijn aangeboden door Cleo-Sol Zonne-apparatuur en Slagerij Lansink. Voor de lagere seniorenelftallen is er een beperkt (inhaal)programma vastgesteld. Het totaaloverzicht is als volgt:

Uitwedstrijden aanvang
Stevo 5 SV Vasse 2 (oefen) 10:00 uur
Manderveen VE1 SV Vasse VE1 09:30 uur
Thuiswedstrijden aanvang
SV Vasse 1 RSC 1 14.00 uur
SV Vasse 3 De Tukkers 6 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Sophie Kamphuis en Ine Kempers, na de middag geholpen door Jelle Veer en Stefan Pieterson, terwijl Len Veelers de afsluiting doet.

Status oefenwedstrijden VMC zaterdag 26 jan.

UPDATE:

De KNVB heeft de door hen vastgestelde competitiewedstrijden in District Oost afgelast.

Dit geldt dus niet automatisch voor oefenwedstrijden. Afhankelijk van de terrein- en weersomstandigheden wordt het doorgaan daarvan bepaald door de consul van de thuisspelende vereniging.

STATUS:

VMC JO19-1 – Achilles’12 JO19-3 AFGELAST