Bestuursmededelingen:

Algemene Leden Vergadering

Het bestuur van SV Vasse heeft de datum voor de Algemene Leden Vergadering vastgesteld op donderdag 27 september 2018, aanvang 20.30 uur.

Belangrijk onderwerp op de agenda is het afscheid van voorzitter Jan Veldhuis en het daarmee samenhangende voorstel om tot een nieuwe bestuursstructuur te komen. De leden ontvangen hiervoor binnenkort een persoonlijke uitnodiging.

Jaarlijkse Schoonmaak
Vanwege de te korte voorbereidingstijd is besloten om de geplande schoonmaakavond op 31 augustus a.s. niet door te laten gaan.

Veldbezetting n.a.v. droogteperiode
Om het hoofdveld te sparen zijn, tot nader bericht, de volgende maatregelen genomen:

Bekerwedstrijden 2e/3e elftal worden gespeeld op veld 2.
Beker- en competitiewedstrijden VMC-jeugd worden t/m oktober gespeeld op veld 2.
Training 1e/2e elftal op dinsdag op het trainingsveld.
Training 1e elftal op donderdag op veld 2 (vanaf september).
Training 2e/3e/4e/VE elftal op donderdag op trainingsveld (vanaf september).
Training VMC O19/O17/O15/O9 op maandag/woensdag op trainingsveld.
Training VMC O13/O11 op maandag/woensdag op veld 2.

In de maand augustus hebben de lagere elftallen hun trainingen afgewerkt op het Kingpop-veld van Veelers, waarvoor hartelijk dank!!