De SV Vasse-clubavond

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat de seizoensafsluiting weer voor de deur staat. Deze avond wordt gehouden voor alle leden en vrijwilligers van de S.V. Vasse.

Naast het traditionele mixtoernooi voor de actief spelende leden, zal aansluitend de feestavond plaatsvinden. Met een hapje en een drankje, Duitse muziek en mogelijk enkele gastoptredens hopen we op een mooi einde van het seizoen. Middelpunt van deze avond zijn de vrijwilligers, die zich het hele jaar weer geweldig hebben ingezet voor S.V. Vasse.

Graag nodigen wij alle spelers, vrijwilligers, donateurs en eenieder die S.V. Vasse een warm hart toedraagt uit om samen met ons het einde van het seizoen te vieren. Het mixtoernooi wordt gehouden op zaterdag 15 juni en zal starten om 18:00 uur. Vrijwilligers zijn uitgenodigd vanaf 20:30 uur, al is eenieder natuurlijk al eerder op de avond van harte welkom om zodoende de verrichtingen van de Vasse-spelers te aanschouwen.