De SV Vasse-clubavond

Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat de seizoensafsluiting weer voor de deur staat. De afsluiting, die vanaf nu door het leven gaat onder de naam de “SV Vasse-clubavond”, wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

Naast het traditionele mixtoernooi voor de spelers, zal er ’s avonds voor de inwendige mens worden gezorgd. Met hapjes en drankjes, Hollandse muziek en twee gastoptredens hopen we op een mooi einde van het seizoen. Middelpunt van deze avond zijn de vrijwilligers, die zich het hele jaar weer geweldig hebben ingezet voor S.V. Vasse.

Graag nodigen wij alle spelers en vrijwilligers uit om samen met ons het einde van het seizoen te vieren. Natuurlijk zijn donateurs en supporters van SV Vasse ook van harte welkom. Het mixtoernooi wordt gehouden op zaterdag 16 juni en zal starten om 18:30 uur. Vrijwilligers zijn uitgenodigd vanaf 20:30 uur, al zijn jullie ook van harte welkom om daarvoor de verrichtingen van de Vasse-spelers te komen aanschouwen.