Festiviteiten rondom 25 jarig jubileum VMC

De 25 jarige samenwerking tussen de voetbalclubs SV Vasse en VV Manderveen in een gezamenlijke jeugdafdeling VMC wordt in het weekend van 12 en 13 Juli grandioos gevierd.

Zaterdag 13 Juli zal de huidige generatie VMC spelers zich gaan vermaken door een kijkje in de keuken te nemen bij de profclub Heracles in Almelo. Van de kleinste jeugd onder 7 t/m onder 19 zullen middels een rondleiding door het stadion, een potje E-football en een training op het hoofdveld gaan genieten van alles wat Heracles te bieden heeft. Uiteraard zal er goed voor de inwendige mens worden gezorgd.

Gestart wordt vrijdag 12 juli met een wedstrijd tussen VMC-Allstars en VMC-Legends op het voetbalcomplex te Manderveen. ca 19:00 zal de aftrap zijn van twee teams van spelers die ooit in verschillende VMC teams een balletje hebben getrapt, begeleid door oud trainers en leiders. Bij de samenstelling van beide teams is gebruik gemaakt van inbreng van alle oud-VMC spelers en kaderleden. Iedereen die VMC een warm hart toedraagt, kon zijn eigen Allstar VMC team samenstellen en doorgeven. Hieruit zijn bijzonder veel aanmeldingen binnen gekomen en de organisatie gaat dan ook uit van een grote supportersschare die hun oud team/club genoten zullen gaan aanmoedigen Wat is er mooier dan een potje zomeravondvoetbal met oud team- en clubgenoten.

Na afloop van deze bijzondere ervaring op het heilige GRAS zal er bij Café Peddemors rond 21:00 uur een ongetwijfeld zeer gezellige feestavond zijn ter ere van het Jubileum. Vanzelfsprekend zal deze vooraf gaan met het officiële gedeelte. Alle spelers, oud-spelers, trainers, oud-trainers, leiders, oud-leiders, vrijwilligers en allen die VMC een warm hart toe dragen, zijn samen met hun partner uitgenodigd voor deze feestavond.