Handbal

Voor de Facebook-pagina van de handbal klik hier.

Geschiedenis
Al in 1956 was er een groep dames uit Vasse en Mander die een handbalclubje vormden. De dames kregen toestemming om de naam K.S.C.V, alsmede het veld te gebruiken, maar ze waren geen lid van K.S.C.V.

De huidige handbalvereniging is opgericht in het jaar 1968. Voor het tot een oprichting kwam, zijn er verschillende besprekingen vooraf geweest met afgevaardigden van het afdelingsbestuur van het Nederlands Handbal Verbond, het bestuur van de voetbalvereniging en ook met de toekomstige actieve handbalsters.

Zo geschiedde het dat K.S.C.V op 4 februari 1968 een handbalvereniging rijker was. Gestart werd met één juniorenteam en één seniorenteam. De handbalvereniging K.S.C.V. was een feit geworden

Nieuwe  leden
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom! Zij kunnen zich vanaf groep 1 aanmelden door contact op te nemen met Karin Nijhuis (0546-843382 of Vasse@handbal.nl). Je mag natuurlijk een paar trainingen meespelen om te kijken of je het leuk vindt om te handballen.

Opzegging lidmaatschap
Als je geen lid meer wilt blijven van de handbalvereniging moet je je voor 1 april afmelden bij Karin Nijhuis.