LEER REANIMEREN op 20 juni om 19.30 uur

Leer reanimeren!

Stichting AED Vasse, Mander en Hezingen zoekt vrijwilligers om te leren reanimeren. Ben jij 18 jaar of ouder en je wilt weten hoe je moet handelen bij een hartstilstand?

Meld je aan en kom op: 20 juni om 19.30 uur in de kantine van de voetbal voor het volgen van een beginnerscursus.

Dankzij de schenking dit feestweekend van Stichting Pareldagen Vasse zijn de kosten (éénmalig) voor de cursist maar 10 euro. Geef je zo snel mogelijk op bij Gabrielle Bossink.

Mail naar: ggjbossink@gmail.com of bel haar op 0541 680450. In Vasse en omstreken hebben wij zes AED’s en met jou als vrijwilliger krijgen mensen met hartfalen in onze gemeenschap een nog groter kans om te overleven!

Wil je wel leren reanimeren maar kun je 20 juni a.s. niet. Geef je toch op dan plannen wij in het najaar nog een beginnerscursus! Na het volgen van deze cursus krijg je jaarlijks een herhalingstraining.