S.V. Vasse sluit seizoen feestelijk af

Vrijwilligers, ze zijn de spil van iedere sportvereniging. Wekelijks zetten zij zich belangeloos in, zonder dat velen daar überhaupt weet van hebben. Om al deze vrijwilligers te eren én een gezicht te geven, is de seizoensafsluiting bij S.V. Vasse sinds vorig jaar in een iets ander jasje gestoken. Thema dit jaar was Duitsland.

Op zaterdag kwamen vrijwilligers, sponsoren, (steunende) leden en anderen die S.V. Vasse een warm hart toedragen bij elkaar om het einde van het seizoen te vieren. En er was wat te vieren, want het eerste elftal van S.V. Vasse slaagde erin om in de vierde klasse te blijven, terwijl de veteranen zich dit seizoen tot kampioenen kroonden.

De avond werd ingeluid met een voetbaltoernooi voor de senioren. Onder toeziend oog van de vrijwilligers streden vijf teams, met spelers uit alle elftallen van S.V. Vasse, om de felbegeerde eer. Niet alleen het bij vlagen oogstrelende voetbal zorgde voor veel vermaak, ook de Duitse klanken uit de geluidboxen gecombineerd met een strakblauwe lucht hielpen hieraan mee. Uiteindelijk wisten Bayer Leverkusen en VfL Wolfsburg de finale te bereiken. Leverkusen – bestaande uit Rens Bels, Ruud Haarhuis, Walter Kemna, Jeroen Oude Luttikhuis, Martijn Oude Luttikhuis en Rudolf Wigger – wist de finale uiteindelijk verdiend te winnen (3-1).

Na enige evaluatie onder genot van een hapje en een drankje werd vervolgens de speler van het jaar bekendgemaakt. Bij de handbal mochten Loes Diepenmaat (Vasse 1) en Judith Masselink (Vasse 2) de prijzen in ontvangst nemen, terwijl bij de voetbal Daan Haarhuis (Vasse 1), Christian Geers (Vasse 2), Jasper Brunninkhuis (Vasse 3), Luuk Booyink (Vasse 4) en Vincent Voshaar (Veteranen) extra werden geëerd voor bewezen diensten. Thijs Houwing mocht zich met 31 doelpunten topscorer van de vereniging noemen.

Na het sportieve en officiële gedeelte, werd de avond voortgezet in de feesttent. Het feit dat tot in de late uurtjes vrijwilligers, sponsoren en (steunende) leden nog in groten getale aanwezig waren gaf aan dat het een geslaagde afsluiting van het seizoen 2018/19 was. S.V. Vasse kijkt terug op een mooi seizoen en wil via deze weg alle vrijwilligers nogmaals hartelijk danken voor alle geleverde diensten. Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie toe.