Schalke stadion tour gaat niet door

Op 2 en 3 mei 2018 is er tweedaagse voetbalclinic bij SV Vasse en busreis naar  FC Schalke 04 georganiseerd door Sporting Events. De Clinic is op 2 mei gewoon door gegaan maar de busreis zou verzet worden naar een andere datum.

Internet en diverse kranten (waaronder het AD en De Limburger) staan inmiddels vol met berichten over een faillisement van Sporting Events en verhalen van gedupeerde ouders/spelers van voetbalclubs in Nederland, België en zelfs Duitsland. (bv: https://www.ad.nl/binnenland/faillissement-aanbieder-schalke-clinics-treft-minimaal-dertig-clubs~a2d7c766/ )

SV Vasse / VMC wil  jullie het volgende adviseren:

• Stel Sporting Events, organisator van Schalke`04 auf Tournee, schriftelijk aansprakelijk voor geleden schade.
  • Het kan geen kwaad om ook een mail te sturen naar FC Schalke’04, zij hebben (in eerste instantie) immers hun naam verbonden aan dit event
  • Aangezien wij als vereniging hierin geen partij waren beschikken wij ook niet over gegevens mbt wie zich hiervoor heeft aangemeld. Om als vereniging mogelijk eea te kunnen ondernemen is het handig om een inventarisatie te hebben van de gedupeerden. U kunt hiervoor een e-mail sturen aan schalke@svvasse.nl met daarin uw gegevens en uw geleden schade.

Wij betreuren deze zaak als vereniging ten zeerste.

CategorieënVMC