SEZOENSAFSLUITING

Donderdagavond 1 juni komen om 19.00 uur de seniorenleden van de afdelingen handbal en voetbal van de S.V.Vasse bijeen voor de traditionele seizoensafsluiting. Er wordt door de senioren een gemengd zeven-tegen-zeven tournooi gespeeld. Tijdens de afsluitende barbecue worden de spelers van het jaar bekendgemaakt . Tevens wordt de  winnaar van de Vasse Toto bekendgemaakt .Ook de topscorer van de afdeling voetbal wordt in het zonnetje gezet.Een ieder die de S.V.Vasse een warm hart toedraagt  en de leden van de Club van Vijftig zijn van harte welkom. Uiterlijk zondag 28 mei dienen belangstellenden zich op te geven bij Johan Rikmanspoel ( tel. 680673) . Voor het tournooischema  verwijzen we naar www.svvasse.nl .