Sportlust Glanerbrug uit, altijd lastig…

Komende zondag gaat het team van Mark Bolink op bezoek bij de gedoodverfde kampioen Sportlust Glanerbrug. In de thuiswedstrijd, die uiteindelijk met 0-4 verloren ging, werd duidelijk dat deze ploeg op voetbaltechnisch- en tactisch gebied alles in huis heeft om op een hoger niveau te spelen. Maar er blijven elementen zoals strijdlust en een gezonde wedstrijdinstelling waarmee je een favoriet altijd kunt verrassen. Mouwen opstropen en niets te verliezen moet dan zeker het motto zijn bij deze uitdagende klus, die om 14.00 uur wordt afgetrapt op Sportpark Bultserve in Glanerbrug.

Het volledige wedstrijdprogramma van de seniorenafdeling van SV Vasse voor zondag 4 maart ziet er als volgt uit:

Uitwedstrijden                                      aanvang

Sportlust Glanerbrug 1 ─ SV Vasse 1        14.00 uur

Stevo 4 ─ SV Vasse 2                           10.45 uur

KOSC 8 ─ SV Vasse 4                          11.00 uur

Manderveen VE1 ─ SV Vasse VE1            09.30 uur

Thuiswedstrijden                                  aanvang

SV Vasse 3 ─ UD 8                               10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is ‘s ochtends in handen van Sandra Bouhuis, terwijl Jelle Veer verantwoordelijk is voor de afsluiting.