SV Vasse 1 hervat de competitie thuis tegen RSC

Vasse 1 heeft in de voorbereiding op het treffen met RSC een oefenwedstrijd afgelegd in en tegen Fleringen. Vasse won de wedstrijd met 2 – 1, de doelpunten werden door Vasse gemaakt door Stefan Weersink en Rick Haarhuis(c). Martijn Poppink scoorde voor Fleringen de 1 – 1.

Komende zondag staat er voor de competitie een thuiswedstrijd op het programma. Indien de terrein- en weersomstandigheden het toelaten wordt er om 14.00 uur afgetrapt tegen RSC uit Rossum. De bezoekers kenden een soevereine competitiestart maar mede door het onregelmatig verlopen programma is er wat zand in de motor gekomen. In de heenwedstrijd werd er door de mannen van Mark Bolink een verdienstelijk gelijkspel behaald. Onder leiding van arbiter Westerhof uit Geesteren zal pupil van de week Maurits Bas de wedstrijd in gang schieten met één van de wedstrijdballen die deze keer zijn aangeboden door Cleo-Sol Zonne-apparatuur en Slagerij Lansink. Voor de lagere seniorenelftallen is er een beperkt (inhaal)programma vastgesteld. Het totaaloverzicht is als volgt:

Uitwedstrijden aanvang
Stevo 5 SV Vasse 2 (oefen) 10:00 uur
Manderveen VE1 SV Vasse VE1 09:30 uur
Thuiswedstrijden aanvang
SV Vasse 1 RSC 1 14.00 uur
SV Vasse 3 De Tukkers 6 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Sophie Kamphuis en Ine Kempers, na de middag geholpen door Jelle Veer en Stefan Pieterson, terwijl Len Veelers de afsluiting doet.