SV Vasse 1 – La Première 1

Komende zondag is er eindelijk weer een thuiswedstrijd geprogrammeerd en komt La Première op bezoek. De Almelose cultvereniging werd vorig seizoen kampioen in de 5e klasse door in een rechtstreeks duel DTC’07 te verslaan, en lijken zich onder leiding van coach Roy Bouck prima aan te passen aan het hogere niveau. Scheidsrechter Joy Sunilkoemar Mahadewsing zal rond de klok van twee voor de aftrap blazen, waarna pupil van de week Gijs Braakhuis de eer krijgt om met een knallend schot het eerste doelpunt te scoren. Wedstrijdsponsor is deze keer Restaurant Watermolen Bels uit Mander.

Het wedstrijdprogramma voor de senioren van SV Vasse luidt op zondag 20 oktober als volgt:

Uitwedstrijd                               aanvang

MVV’29 4 ─ SV Vasse 2                10.45 uur

Thuiswedstrijden                         aanvang

SV Vasse 1 ─ La Première 1          14.00 uur

SV Vasse VE1 ─ ZV VE1               VERVALT

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Ine Kempers en Luci Kamphuis. De ondersteuning komt dan van Tijmen Reinerink en Bas Diepenmaat terwijl Daan Haarhuis de afsluiting verzorgt.