SV Vasse 1 ontvangt Delden 1

Komende zondag komt promovendus Delden op bezoek voor de laatste competitiewedstrijd van het jaar. De jonge ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos draait goed mee in de 4e klasse, al wordt er af en toe wel tegen een zeperd aangelopen zoals de recente 7-1 nederlaag bij KOSC. Wie echter in de huidige competitie dat soort teleurstellingen snel kan verwerken is spekkoper. Na een nederlaag niet bij de pakken neerzitten, maar vol goede moed toewerken naar de volgende mogelijkheid om drie punten binnen te halen zal ook het devies moeten zijn voor de thuisclub. De wedstrijd van a.s. zondag staat onder leiding van de heer Rakers, waarbij de aftrap mag worden verricht door pupil van de week Dries Bossink. De wedstrijdballen van deze middag zijn deze keer beschikbaar gesteld door Loonbedrijf Wesselink uit Manderveen en Nijhuis Veepedicure Mander.

Het wedstrijdprogramma voor de seniorenteams van SV Vasse is voor zondag 16 december als volgt samengesteld:

Thuiswedstrijden                                  aanvang

SV Vasse 1 ─ Delden 1                          14.00 uur

SV Vasse 3 ─ SDC’12 5                         10.00 uur

SV Vasse VE1 ─ UDI VE1                       10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is ’s ochtends in handen van Judith Voshaar, waarbij zij na de middag wordt afgelost door Ine Kempers en het Krombacher Team. De ondersteuning komt dan van Mark Sleiderink en Gerard Wesselink, terwijl de afsluiting wordt gedaan door Tijmen Reinerink.