SV Vasse 1 ontvangt koploper RSC

Komende zondag staat er voor het 1e elftal een thuiswedstrijd op het programma, namelijk de inhaalwedstrijd tegen RSC uit Rossum. De bezoekers kenden een soevereine competitiestart maar mede door het onregelmatig verlopen wedstrijdprogramma kwam er wat zand in de motor. Echter lijkt men zich nu op tijd te hebben hersteld om nog serieus om de titel mee te kunnen strijden. In de heenwedstrijd werd er door de mannen van Mark Bolink een verdienstelijk 1-1 gelijkspel behaald. Onder leiding van de ervaren arbiter Bennie Ten Dam uit Hengevelde zal pupil van de week Maurits Bas de wedstrijd in gang schieten met één van de wedstrijdballen die deze keer zijn aangeboden door Cleo-Sol Zonne-apparatuur en Slagerij Lansink.

Het inhaalprogramma in deze week is voor de teams van SV Vasse als volgt:

Uitwedstrijden                                      `                 aanvang

Fleringen 3 ─ SV Vasse 3                                         10.00 uur

Thuiswedstrijden                                                     aanvang

SV Vasse 1 ─ RSC 1                                                14.00 uur

SV Vasse 2 ─ TVC’28 4 (vrijdag 26-4)          19.00 uur

SV Vasse 4 ─ De Tukkers 6                               10.00 uur

SV Vasse VE1 ─ Rigtersbleek VE1 (donderdag 25-4)      19.30 uur

Het beheer van het clubgebouw is vrijdagavond handen van het 2e elftal, en op zondagochtend bij José Boerrigter en Ria Paalhaar. De aflossing komt na de middag van Ine Kempers en Hanneke Scholten Linde, waarbij er hulp is van Jelle Veer en Stefan Pieterson, terwijl Len Veelers verantwoordelijk is voor de afsluiting.