SV Vasse 1 ontvangt La Première

De uitwedstrijd bij RSC van afgelopen weekend werd al vroegtijdig afgelast, en zal op 2e Paasdag onder hopelijk prettiger weersomstandigheden worden gespeeld. Het balgevoel werd daarom afgelopen zondag op ontspannende wijze onderhouden bij het Tubbergse Soccer Inside. Daarnaast werd er afgelopen dinsdagavond geoefend op het kunstgras van Zenderen Vooruit tegen het plaatselijke keurkorps. Het uiteindelijke resultaat was een 2-2 gelijkspel (2x Stefan Weersink) maar belangrijker was dat alle selectieleden weer speelminuten hebben gemaakt.

Hoewel de temperaturen de komende dagen in een oplopende lijn worden voorspeld is het natuurlijk altijd de vraag of er het komend weekend wel kan worden gespeeld. De natuurgrasmat op sportpark ’t Lankamp zal waarschijnlijk alle meteorologische verschijnselen zoals zon en wind nodig hebben om een leuk potje voetbal te kunnen waarborgen.

Niettemin zal trainer-coach Bolink zijn pupillen deze week ongetwijfeld op haarfijne wijze uitleggen wat het belang is van een driepunter tegen een lager staande concurrent. Tevens zal hij zinspelen op revanchegevoelens voor de totaal onnodige 1-0 nederlaag van afgelopen herfst in de Kerkelanden. Met een volledig fitte selectie heeft hij genoeg keuzemogelijkheden om een tot op het bot gemotiveerde ploeg op de been te brengen.

Daarbij zal de ploeg mentaal worden ondersteund door pupil van de week Kiano de Keijser (VMC JO9-1) die onder toeziend oog van arbiter W.H. Kruit uit Wijhe de aftrap mag verrichten met één van de wedstrijdballen, deze keer beschikbaar gesteld door Nijhuis Veepedicure en Cleosol zonnestudio.

Het wedstrijdprogramma voor SV Vasse is zondag 19 februari als volgt:

Uitwedstrijden                                     aanvang
Bornerbroek 2 ─ SV Vasse 2        10.00 uur
Reutum 3 ─ SV Vasse 3                  11.00 uur

Thuiswedstrijden                               aanvang
SV Vasse 1 ─ La Première 1          14.00 uur
SV Vasse 4 ─ MVV’29 5                 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Jan Veldhuis (ochtend) en het trio Ine Kempers, André Assen en Herm Eppink (middag), terwijl Stefan Weersink verantwoordelijk is voor de afsluiting. Tijdens de wedstrijd van het eerste elftal is de ondersteuning afkomstig van Christian Geers en Marc Kamphuis.