SV Vasse 1 ontvangt Sportlust Glanerbrug

Na een competitie-loze zondag kunnen de blauwwitten voor de eerstvolgende wedstrijd de borst nat maken, als de veel scorende koploper uit Glanerbrug op bezoek komt op ’t Lankamp. Door menig amateurvoetbalkenner wordt de ploeg van trainer Hilbert van Gils al bestempeld als de gedoodverfde titelkandidaat. Met een gezonde dosis lef, een grenzeloos vertrouwen in eigen kunnen, en een op tactisch gebied eensgezind optreden moet het echter zeker mogelijk zijn om ook deze tegenstander met succes te bestrijden.

De aftrap zal worden verricht door pupil van de week Phillip Oude Nijhuis, met de wedstrijdbal die dan ook speciaal voor deze wedstrijd beschikbaar is gesteld door Brood- en banketbakkerij De Bosbakker. Arbiter van dienst is Jonas van Bergen.

Het wedstrijdprogramma voor de senioren van SV Vasse ziet er op zondag 15 oktober als volgt uit, waarbij vermeld kan worden dat de oorspronkelijk geplande thuiswedstrijd van het tweede elftal is verschoven naar medio december:

Uitwedstrijden                                     aanvang

UD 8 ─ SV Vasse 3                               11.00 uur

Thuiswedstrijden                                  aanvang

SV Vasse 1 ─ Sportlust Glanerbrug 1        14.00 uur

SV Vasse 4 ─ KOSC 8                          11.00 uur

SV Vasse VE1 ─ DTC’07 VE1                   09.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Sandra Bouhuis, daarbij na de middag afgelost door het duo Heleen Temmink en Willemien Scholte op Reimer, terwijl Chiel Veer verantwoordelijk is voor de afsluiting. De ondersteuning tijdens de middagwedstrijd komt van Tom Bekhuis en Jens Vrielink.