SV Vasse 1 ontvangt Zenderen Vooruit

Komende zondag staat de laatste reguliere competitiedag op het programma, als het team van Zenderen Vooruit wordt ontvangen op Sportpark ’t Lankamp. Beide elftallen hebben nagenoeg het hele seizoen in de onderste regionen gebivakkeerd, en zijn aan directe degradatie ontkomen doordat de enig overgebleven concurrent Hengelo afgelopen zondag definitief als laatste is geëindigd. Afhankelijk van meerdere resultaten op de diverse Twentse velden komende zondag, zal dan na afloop via de KNVB bekend worden wie de tegenstander zal zijn in het vervolg van de nacompetitie om klasse behoud.

De wedstrijd tegen ZV zal worden geleid door arbiter Ten Heggeler, waarbij pupil van de week Olivier Oude Nijhuis de aftrap zal verrichten. De wedstrijdbal is voor deze wedstrijd dan ook beschikbaar gesteld door De Bosbakker.

Het wedstrijdprogramma voor de teams van SV Vasse ziet er de komende week als volgt uit:

Uitwedstrijden                                      `                 aanvang

SDC’12 7 ─ SV Vasse 4                                           10.45 uur

Saasveldia VE1 ─ SV Vasse VE1 (don 23-5)  19.30 uur

Langeveen VE1 ─ SV Vasse VE1                         09.15 uur

Thuiswedstrijden                                                     aanvang

SV Vasse 1 ─ Zenderen Vooruit 1                     14.00 uur

SV Vasse 2 ─ Stevo 4                                             10.00 uur

SV Vasse 3 ─ MVV’29 9                                         10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is komende zondagmorgen in handen van Bennie Lansink, daarbij ondersteund door André Assen. Na de middag worden zij afgelost door Amber Hamse en Sophie Kamphuis, met ondersteuning van Wim Nijhuis en Mart Oude Luttikhuis, terwijl Stefan Weersink verantwoordelijk is voor de afsluiting.