SV Vasse 1 op bezoek bij LSV

Helaas werd afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen RSC afgelast vanwege de slechte bespeelbaarheid van het hoofdveld. De volgende tegenstander is LSV uit Lonneker, dat net als SV Vasse kan terugkijken op een goede competitiestart. Het is alweer enkele jaren geleden dat er een officiële wedstrijd tussen beide teams op het programma stond. Begin 2014 werd er in de 5e klasse een onnodige 1-0 nederlaag geleden op het sportpark ’t Spölmink. Met een ten opzichte van toen danig verjongde selectie moet het mogelijk zijn om door middel van een sterk strijdplan nu wel de punten weg te kapen, en daarmee aansluiting te houden met de kop van het klassement.

Het wedstrijdprogramma voor de seniorenteams van SV Vasse op zondag 3 december kent alleen maar uitwedstrijden, en is als volgt samengesteld:

Uitwedstrijden                                      aanvang

LSV 1 ─ SV Vasse 1                              14.00 uur