SV Vasse 1 thuis tegen SV Almelo

De laatste competitiewedstrijd van dit jaar vindt plaats op sportpark ’t Lankamp, als SV Almelo op bezoek komt. De gasten beleven tot dusver een moeizaam seizoen, waarin de resultaten achterblijven bij de verwachtingen. De thuisploeg zal echter op z’n hoede moeten zijn en waken voor onderschatting. De onderlinge verhoudingen bleken de afgelopen jaren behoorlijk in evenwicht en dan is meestal de vorm van de dag bepalend voor het uiteindelijke resultaat. De wedstrijd van komende zondag staat onder leiding van de heer Rakers, waarbij de aftrap mag worden gedaan door pupil van de week Bram Lenferink met de wedstrijdbal die deze keer beschikbaar is gesteld door kersverse jeugdsponsor Hotel Tante Sien.

Het wedstrijdprogramma voor de seniorenteams van SV Vasse op zondag 17 december is als volgt samengesteld, waarbij het 4e elftal vrijaf heeft gekregen:

Uitwedstrijden                                      aanvang

MVV’29 9 ─ SV Vasse 3                         10.45 uur

Fleringen VE1 ─ SV Vasse VE1               09.30 uur

Thuiswedstrijden                                  aanvang

SV Vasse 1 ─ SV Almelo 1                    14.00 uur

SV Vasse 2 ─ Stevo 4                           10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is tijdens de middagwedstrijd in handen van Amber Hamse en Anne Engbers, met ondersteuning van Ruud Haarhuis en Walter Kemna, terwijl voor de afsluiting Stefan Weersink genoteerd staat.