SV Vasse 1 uit naar Oldenzaal 1

Aanstaande zondag wordt er weer eens een bezoek gebracht aan het prachtig gelegen Sportpark De Thij in Oldenzaal. De gastheren zijn na enkele jaren 3e klasse weer een stapje lager actief, maar wel met wisselend succes. Het valt daarbij op dat veruit de meeste punten in uitwedstrijden worden behaald. Wellicht dat hier kansen liggen voor de ploeg van Mark Bolink, en kan door een goed resultaat aansluiting worden gezocht met de andere teams in de onderste helft van de ranglijst.

Voor de overige seniorenteams zijn er ook weer competitiewedstrijden vastgesteld. Het volledige programma luidt op zondag 10 februari als volgt:

Uitwedstrijden                                                aanvang
Oldenzaal 1 ─ SV Vasse 1                          14.00 uur
Almelo 2 ─ SV Vasse 2                               11.15 uur
SDC’12 7 ─ SV Vasse 3                              10.45 uur

Thuiswedstrijden                                          aanvang
SV Vasse 4 ─ De Tukkers 6                       10.00 uur
SV Vasse VE1 ─ Heracles VE1                 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Jan Veldhuis, terwijl Martijn Weusthof de afsluiting verzorgd.