SV Vasse 1 zondag thuis tegen SC Overdinkel

Komende zondag wordt de competitie weer hervat met het inhalen van de eind januari afgelaste thuiswedstrijd tegen SC Overdinkel. De gasten maken een stabiel seizoen door en liggen op koers voor een nacompetitieplek, waarbij onlangs koploper Losser nog op 0-0 werd gehouden. Desondanks liggen er altijd kansen op een resultaat voor de thuisclub, mede gezien het spelbeeld in de uitwedstrijd. Ondanks een 3-2 nederlaag zat er destijds zeker meer in voor de mannen van Mark Bolink. Hopelijk zijn de carnavalsbenen dan definitief ingeruild voor de voetbalbenen en zijn de hoofden weer fris en fruitig gestemd en ontdaan van allerlei smeersels, want in Langeveen (3-2 oefennederlaag) leek het er nog niet echt op.

Onder leiding van arbiter P. ten Heggeler zal pupil van de week Daan Sleiderink van VMC JO9-1 de wedstrijd op gang schieten met één van de wedstrijdballen, deze keer aangeboden door Autobedrijf Bekhuis en Bouwbedrijf Scholte op Reimer.

Op zondag 5 maart zijn onderstaande inhaalwedstrijden vastgesteld:

Uitwedstrijden                                    aanvang

DSVD 4 ─ SV Vasse 3                       10.45 uur

Thuiswedstrijden                                aanvang

SV Vasse 1 ─ SC Overdinkel 1       14.00 uur

SV Vasse 4 ─ La Première 5          10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Paul Pipers (ochtend) en het paar Truus en Gerard Pegge (middag), terwijl Rick Haarhuis verantwoordelijk is voor de afsluiting. Tijdens de wedstrijd van het eerste elftal is de ondersteuning afkomstig van Rick Lansink en Frank Voshaar.