SV Vasse boekt 1-0 overwinning op Sportlust Vroomshoop

SV Vasse heeft zichzelf vandaag een goede dienst bewezen in de strijd om de tweede plek, het versloeg in een matige wedstrijd Sportlust Vroomshoop met 1-0. Vasse mocht zich op deze koude en sneeuwachtige middag de meest gelukkige noemen. Een compliment voor de aanwezige toeschouwers die Vasse ook op deze koude en gure middag hebben gesteund!

Na 1 minuut had Vasse al op achterstand kunnen komen. Een middenvelder van Vroomshoop werd met een steekpass vrij voor doelman Kenneth Schuurman gezet, hij liet zich niet verschalken en zo bleef de stand na 2 minuten nog 0-0. Vasse was gewaarschuwd deze middag. Na dit moment leek Vasse enigszins wakker geschud. Het begon duels te winnen en speelde meer op de helft van Sportlust. Na 10 minuten resulteerde dit in een goede kans voor Len Veelers, toch wist doelman Tom Uitzetter met een uiterste poging de bal alsnog uit het doel te werken. Beide teams gingen rusten met een 0-0 stand.

Na rust bleef de wedstrijd gelijk opgaan. Beide teams konden weinig kansen creëren en het voetbal was deze middag erg matig. Na 65 minuten was het toch Vasse dat het net wist te vinden. De bal werd van achteruit goed de diepte ingespeeld op Sam Haarhuis. Hij legde de bal goed voor op de meegelopen Randy Pegge en hij schoot de 1-0 tegen de touwen. Sportlust werd hierna nog een aantal keer gevaarlijk door standaardsituaties maar Vasse hield de nul en mocht na 90 minuten 3 zeer belangrijke punten bijschrijven!

Voor het komende weekend is er geen programma samengesteld door de KNVB i.v.m. de carnavalsactiviteiten. Op zondag 18 februari staan er wedstrijden vastgesteld voor SV Vasse 2,3 en 4 en is het 1e elftal vrij van competitieverplichtingen.