SV Vasse geeft na rust opnieuw wedstrijd uit handen

SV Vasse heeft opnieuw niet weten te winnen. Weer ging het na rust mis en verloor het met 1 – 5 van Borne.

Vasse begon, zoals ook de afgelopen weken, goed aan de wedstrijd. Via Len Veelers kreeg het een goede kans maar hij vond de keeper op zijn weg. Gaandeweg de eerste helft werd Borne steeds gevaarlijker maar telkens wist Kenneth Schuurman met een ultieme redding het doel schoon te houden. Na rust werd het een doelpuntrijk duel. Binnen tien minuten na rust was de stad 1 – 2 in het voordeel van Borne. De verdediger van Borne wist twee keer vanuit een standaardsituatie het net te vinden. Ook Vasse scoorde uit een standaardsituatie. Hierna kreeg Borne een onterechte strafschop toegekend nadat Randy Pegge de buitenspeler van Borne buiten de zestien neerlegde. De strafschop die volgde werd door Borne op de paal geschoten en Vasse leefde nog. Toch kreeg Vasse nog 3 goals te verwerken. Een van richting veranderd schot klopte Kenneth Schuurman, hierna volgden op simpele wijze ook nog de 1-4 en 1-5. Vasse liet zich na de rust opnieuw makkelijk aan de kant zetten en moet zich opmaken voor degradatievoetbal.

Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd in en bij Hengelo op het programma, en zoals met zoveel ontmoetingen in de huidige 4e klasse A valt er geen enkel zinnig woord te vertellen over de vorm van beide ploegen. Wat wel bijna altijd vaste prik is, is het aanvangstijdstip. Rond de klok van twee uur zal arbiter Marc ten Heggeler uit de Hof van Twente het beginsignaal geven op sportpark De Waarbeek.

Het volledige wedstrijdprogramma voor de seniorenteams van SV Vasse is voor zondag 9 december als volgt samengesteld:

Uitwedstrijden aanvang
Hengelo 1 SV Vasse 1 14.00 uur
SDC’12 5 SV Vasse 4 10.45 uur
DTC’07 VE1 SV Vasse VE1 09.00 uur
Thuiswedstrijd aanvang
SV Vasse 3 De Tukkers 6 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Bennie Lansink, terwijl de afsluiting wordt gedaan door Mart Oude Luttikhuis (Voortsweg).