SV Vasse geeft voorsprong in tweede helft weg

In de eerste helft speelde Vasse een goede wedstrijd. Het kwam binnen 1 minuut al op voorsprong. Een corner van Rik Wiefferink werd door een verdediger in het eigen doel gekopt. Na 28 minuten verdubbelde Vasse de score. Randy Pegge ontving de bal van Daan Haarhuis, trok naar binnen en de schoot de bal in de verre hoek. In de tweede helft had Vasse te weinig druk op de bal en gaf het de doelpunten makkelijk weg. Uiteindelijk kon RSC 4 keer scoren in de tweede helft en dit bracht de stand tot 4-2 in het voordeel voor RSC.

Het komende weekeinde worden in Vasse de Pareldagen gevierd, door en voor de plaatselijke bevolking. Het spreekt voor zich dat de selectie van het 1e elftal daar nadrukkelijk deel vanuit wil maken. Het reglement wedstrijdzaken van de KNVB schrijft echter voor dat de laatste twee competitieprogramma’s qua tijdstip tegelijkertijd moeten worden afgewerkt. Uitzonderingen daarop zijn de wedstrijden om des keizers baard. Hiermee is meteen het duivelse dilemma van SV Vasse 1 verklaard. Hoewel het team heel graag de wedstrijd op een afwijkend (lees: avond-) tijdstip wil spelen, is er ook nog die kans op die leuke promotiewedstrijd(en). De groeiende supportersschare wordt in elk geval aangeraden om de ontwikkelingen via de sociale media te blijven volgen.

Vanwege de Pareldagen is het wedstrijdprogramma voor de komende week aldus samengesteld:

Uitwedstrijd 16 mei aanvang
KOSC 3 ─ SV Vasse 2                     19.30 uur

Thuiswedstrijd 17 mei aanvang
SV Vasse 3 ─ De Tukkers 6         19.00 uur

Thuiswedstrijden 18 mei aanvang
SV Vasse 4 ─ RSC 6                        19.00 uur
SV Vasse VE1 ─ Reutum VE1     19.00 uur

Uitwedstrijd 20 mei aanvang
Almelo 1 ─ SV Vasse 1                    14.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is donderdagavond in de handen van Jan Veldhuis en Tom Moen, terwijl op vrijdagavond Luci Kamphuis de scepter zwaait.