SV Vasse krijgt opnieuw de deksel op de neus

Sv Vasse heeft opnieuw de winst niet kunnen pakken. Over de gehele wedstrijd gezien was de kansenverhouding ruim in het voordeel van de Vassenaren, toch kreeg Vasse in de 90e minuut de deksel op de neus. Het verliest uiteindelijk onnodig met 2 – 1 op bezoek bij VV Oldenzaal.

De wedstrijd kwam in de eerste helft maar moeilijk op gang, beide teams wisten in de 1e 25 minuten geen kansen te creëren. Na 25 minuten leek de wedstrijd dan toch te ontbrandden. Vasse kreeg via een corner de kans om de score te openen en bij Oldenzaal stond de paal in de weg. Na 30 minuten opende Oldenzaal de score na een schot in de korte hoek. Vasse reageerde snel en maakte 5 minuten later de gelijkmaker. Tom Wiefferink zette de bal goed voor en Len Veelers wist bij de 1e paal binnen te knikken. Nog geen 2 minuten later kreeg Len Veelers dè mogelijkheid om Vasse op voorsprong te zetten maar hij mistte de bal na een voorzet van Daan Haarhuis.

In de tweede helft kreeg Vasse opnieuw mogelijkheden om op voorsprong te komen. Rudolf Wigger zette 1 minuut na rust Daan Haarhuis vrij voor goal maar hij lobte de bal over. In het restant van de 2e helft bleef Vasse de gevaarlijkste ploeg maar het geluk was, opnieuw, niet aan de zijde van de Vassenaren. Oldenzaal creëerde in de 90e minuut de 1e kans na rust en wist direct raak te schieten. Vasse doet zichzelf hiermee opnieuw te kort en zal de komende weken punten moeten pakken om uit de gevarenzone te komen.

Komende zondag komt middenmoter UD op bezoek, waarvan in de uitwedstrijd met 3-2 werd verloren. Onder leiding van arbiter Van der Veen zal de aftrap worden verricht door pupil van de week Elynn Kroezen, met de wedstrijdbal die deze keer is geschonken door Robin Klaas Klus en Montage.

Het programma voor de seniorenteams van SV Vasse luidt op zondag 17 februari als volgt:

Uitwedstrijden aanvang
Fleringen VE1 SV Vasse VE1 09.30 uur
Thuiswedstrijden aanvang
SV Vasse 1 UD W. 1 14.00 uur
SV Vasse 4 SV Vasse 3 10.00 uur

De thuiswedstrijd van SV Vasse 2 is verplaatst naar Paaszaterdag 20 april.

Het beheer van het clubgebouw is ’s ochtends in handen van Fien en Miranda, na de middag afgelost door Anny Veldhuis en De Krombacher Girls. De bijstand wordt verzorgd door Gijs Schutte en Eek Oude Luttikhuis, terwijl Kenneth Schuurman de sluiting doet.