SV Vasse speelt 1e competitiewedstrijd gelijk tegen Oldenzaal

SV Vasse heeft op een regenachtige zondag niet de drie punten in eigen huis weten te houden. In de eerste helft werden beide doelpunten gemaakt. Vasse begon goed aan de wedstrijd en wist een aantal keer gevaarlijk te worden. Na een klein kwartier spelen leidde dit tot de 1 -0. Daan Haarhuis werd met een prachtige steekpass, van zijn broer Sam, vrij voor de keeper gezet. Daan maakte geen fout en schoot beheerst de 1 – 0 binnen. Oldenzaal werd hierdoor wakker geschud en drukte Vasse de rest van de eerste helft terug. Vlak voor rust wist Oldenzaal de stand weer gelijk te trekken en de beide teams gingen rusten met 1 – 1.  
 
Na de rust kwam Vasse feller uit de kleedkamer, toch had Oldenzaal al na 1 minuut de 1 – 2 moeten maken, maar gelukkig voor Vasse had de middenvelder van Oldenzaal het vizier niet op scherp staan. Vasse had de tweede helft meer grip op de Oldenzalers en dit resulteerde ook in enkele kansen voor Len Veelers en Chiel Veer. Doordat zij het net niet wisten te vinden bleef het scorebord op 1-1 staan. Uiteindelijk mag dit gezien worden als een terechte uitslag.  
 
Aanstaande zondag gaat de ploeg op bezoek bij UD in Weerselo, dat het afgelopen seizoen glansrijk en ongeslagen kampioen werd in de 5e klasse met daarbij meer dan 100 gescoorde doelpunten. De resultaten van de onlangs gespeelde bekerwedstrijden laten zien dat het team van trainer Frank Bruins zich op uitstekende wijze heeft voorbereid op de competitie, waarbij met name de overwinning tegen derdeklasser LSV in het oog sprong. In de onderlinge ontmoetingen van voorgaande jaren was er weinig verschil te bespeuren, zodat de supporters zich waarschijnlijk op kunnen maken voor een spannende wedstrijd. De wedstrijd op sportpark De Echelpoel wordt geleid door arbiter Frits te Nijenhuis.  
 
Het volledige programma voor de senioren van SV Vasse luidt op zondag 30 september als volgt:

Uitwedstrijden aanvang:
UD 1 SV Vasse 1 14:00 uur
PH 2 SV Vasse 2 10:00 uur
Thuiswedstrijden aanvang:
SV Vasse 4 SV Vasse 3 10:00 uur
SV Vasse VE1 Fleringen VE1 10:00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Sandra Bouhuis, terwijl Erwin Blankenvoort de afsluiting verzorgt.