SV Vasse verliest in de beker van Rigtersbleek

SV Vasse moest in de 2e ronde van de beker aantreden tegen eersteklasser Rigtersbleek uit Enschede. Vasse kon redelijk tegenstand bieden maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen en verloor met 0-2.

Vasse kon nog lang tegenstand bieden maar vlak voor rust scoorde Rigtersbleek de 0-1. Na rust probeerde Vasse nog een gelijkmaker te forceren, het creëerde enkele mogelijkheden maar uiteindelijk wist Rigtersbleek uit een corner de 0-2 te scoren. Rigtersbleek was, zoals verwacht, een maatje te groot en bekert verder. Vasse kan daarentegen met opgeheven hoofd afscheid nemen van de beker.

Aanstaande zondag gaat SV Vasse 1 op bezoek bij koploper RSC in Rossum. De eerste vier wedstrijden werden door de roodhemden gewonnen, waarna er een gelijkspel volgde bij KOSC. De twee laatste competitieduels werden gestaakt (thuis tegen Hengelo) respectievelijk uitgesteld (bij Juventa’12) zodat de gastheren ongetwijfeld zullen snakken naar een fijn potje voetbal. Hierdoor zullen de mannen van trainer Mark Bolink tot in de tenen gemotiveerd moeten zijn om wellicht voor een kleine stunt te kunnen zorgen. Aan de trouwe supportersschare zal het zeker niet liggen. De wedstrijd op Sportpark Het Maallaand wordt gefloten door A. ter Huerne uit Enschede, en begint op het gebruikelijke aanvangstijdstip van 14.00 uur.

Het volledige wedstrijdprogramma voor de seniorenteams van SV Vasse luidt op zondag 18 november als volgt:

Uitwedstrijden aanvang
RSC 1 SV Vasse 1 14.00 uur
TVC’28 4 SV Vasse 2 10.45 uur
Stevo 8 SV Vasse 3 10.00 uur
Thuiswedstrijden aanvang
SV Vasse 4 MVV’29 9 10.00 uur
SV Vasse VE1 Manderveen VE1 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Jan Veldhuis, terwijl de afsluiting wordt gedaan door Werner Oude Nijhuis.