SV Vasse verliest laatste thuiswedstrijd van Zenderen Vooruit

Vasse heeft de laatste reguliere competitiewedstrijd niet winnend weten af te sluiten. Thuis verloor het met 2-0 van Zenderen.

Vasse kende een aantal wijzigen in de opstelling met het oog op de onvermijdelijke nacompetitie. De 1e 20 minuten was het zoeken voor Vasse en Zenderen kwam uit een vrije trap op 0-1 voorsprong. Het tweede deel van de eerste helft kwam Vasse beter in het spel, maar wist het niet te scoren. In de tweede helft ging Vasse meer op zoek naar de gelijkmaker, toch was het Zenderen wat de goal scoorde en de eindstad op 0-2 zette.

Voor de meeste overige teams van SV Vasse is de competitie ten einde, behalve voor de Veteranen. Zij treden komende zondag om 2 juni aan in de altijd lastige uitwedstrijd bij de leeftijdsgenoten van Manderveen, maar kunnen daar wel goede zaken doen om de eretitel “Algeheel kampioen der Twentse Veteranen”, die afgelopen zondag werd binnengehaald, nog meer glans te geven. Deze derby is vrij toegankelijk voor het publiek, waarbij er waarschijnlijk om 9.30 uur wordt afgetrapt op het Sportpark in Manderveen.