SV Vasse verliest thuis van SV Almelo

Vasse verliest met 2 – 3 van SV Almelo. Al na 10 minuten keek Vasse tegen een achterstand aan. Twee oplettendheden in de verdediging zorgden ervoor dat Vasse de hele wedstrijd in de achtervolging moest. In het restant van de wedstrijd knokte Vasse zich nog voor rust terug tot 2-1 door een goal van Len Veelers. Na rust ging Vasse op zoek naar de gelijkmaker en het kreeg hier ook voldoende kansen voor. Toch was het SV Almelo dat het net wist te vinden en de marge weer op twee zette. Vasse maakte, na een goal van Sam Haarhuis, al snel weer de aansluitingstreffer maar kon helaas de gelijkmaker niet meer forceren.

Komende zondag is er sprake van een vrije zondag, en kan er met belangstellende blik worden gekeken naar de waarschijnlijk beslissende degradatiekraker tussen Zenderen Vooruit en Hengelo.

Het wedstrijdprogramma voor de overige teams van SV Vasse ziet er de komende week als volgt uit:

Uitwedstrijden  aanvang
Zenderen Vooruit 2 SV Vasse 2 11.00 uur
SDC’12 5 SV Vasse 3 10.45 uur
DTC’07 VE1 SV Vasse VE1 (donderdag 16-5) 19.00 uur
Thuiswedstrijden aanvang
SV Vasse 4 KOSC 7 10.00 uur
SV Vasse VE1 Zenderen Vooruit VE1 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is komende zondagmorgen in handen van Fien en Miranda Bolscher, terwijl Daniël Bolscher verantwoordelijk is voor de afsluiting.