SV Vasse verliest uit bij Saasveldia

Op deze prachtige zondag moesten de Vassenaren aantreden tegen koploper Saasveldia. Trainer-coach Mark Bolink kon vandaag geen beroep doen op Erik Rijsman en Len Veelers. Rick Lansink stond vandaag in het doel.

Vasse begon slecht aan de wedstrijd en na een kwartier spelen stond het al 2-0 voor de thuisploeg. Vasse was vooral zoekende en kon er slechts sporadisch uitkomen via een counter, kleine kansjes waren er dan ook voor Stefan Weersink, Daan Haarhuis en Jordy Blankenvoort maar de ruststand bleef 2-0.

Na rust was het na tien minuten alweer raak, een afgeslagen vrije trap kwam voor de voeten van een speler van Saasveldia en deze schoot de bal op prachtige wijze in de linker kruising waarbij doelman Lansink slechts het nakijken had en de 3-0 op het scorebord stond. Wim Nijhuis en de gebroeders Ruud en Sam Haarhuis kwamen nog in het veld voor Stefan Weersink, Rick Haarhuis en Tom Wiefferink maar de wedstrijd was toen al lang gespeeld en stond er na 90 minuten een dikverdiende 3-0 eindstand op het scorebord en kan de platte wagen al rustig worden opgepompd. Voor de blauwwitten volgen nu nog 6 belangrijke finales omdat de concurrentie allemaal goede zaken heeft gedaan en het onderin heel erg spannend is.

De volgende wedstrijd is weer een thuiswedstrijd op het eigen vertrouwde sportpark ’t Lankamp. Dan komt SV Almelo op bezoek waarvan eerder dit seizoen in een knotsgekke wedstrijd nog met 3-5 werd gewonnen. Inmiddels lijken de gasten zich door enkele goede resultaten zich nadrukkelijk te melden als kandidaat voor de derde periodetitel en de daarmee verbonden promotiewedstrijden. Voor de mannen van Mark Bolink wederom een geweldige uitdaging om te laten zien dat het team toch echt in de 4e klasse thuishoort. Pupil van de week Wessel Lenferink zal rond de klok van twee het goede voorbeeld proberen te geven als hij de aftrap doet met één van de wedstrijdballen, deze keer beschikbaar gesteld door Brood- en Banketbakkerij De Bosbakker en Toon Raanhuis Tuinen.

Het volledige wedstrijdprogramma van SV Vasse voor zondag 9 april luidt als volgt:

Uitwedstrijden                                    aanvang
Twenthe 7 ─ SV Vasse 4               12.00 uur
UDI VE1 ─ SV Vasse VE1               09.00 uur

Thuiswedstrijden                               aanvang
SV Vasse 1 ─ Almelo 1                     14.00 uur
SV Vasse 2 ─ Juventa’12 3            10.00 uur
SV Vasse 3 ─ KOSC 7                      10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is in handen van Judith Voshaar (ochtend) en het koppel Amber Hamse en Anne Engbers (middag), terwijl Jasper Brunninkhuis verantwoordelijk is voor de afsluiting. Tijdens de middagwedstrijd is er ondersteuning ingeroosterd van Rob Kempers en Werner Oude Nijhuis.