SV Vasse weet weer niet te winnen

SV Vasse heeft voor de vierde wedstrijd op rij geen 3 punten kunnen bijschrijven. Op een doordeweekse donderdagavond was RSC uit Rossum met 0-1 te sterk.

Het begin van de wedstrijd was vanuit Vasse kant niet best. Er was geen beleving, geen overtuiging en geen werklust. Het was dan ook RSC wat in de 1e helft de betere kansen had, en eigenlijk recht had op een strafschop. Vasse stelde hier vrij weinig tegenover en leek vooral tegen zichzelf te voetballen.

Na rust kwam Vasse feller uit de kleedkamer en ging nadrukkelijker op zoek naar de openingstreffer. Maar verder dan enkele afstandsschoten kwamen de blauwhemden deze avond niet. Aan de andere kant wist RSC wel te scoren. De aanvaller van RSC trok naar binnen, gaf een steekbal tussen de verdediging en keeper en uit een kluts wist RSC voor de 0-1 aan te tekenen. Vasse moest hierdoor nog meer komen en creëerde nog enkele kansjes via Daan Haarhuis en Tijmen Reinerink maar beide ballen ging voorlangs. Vasse verliest dus voor de 2e keer op rij.

Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Sportclub Overdinkel op het programma. Gezien de vorige ontmoeting, waarbij de grensrechter van dienstdoende club een grote rol speelde in het scoreverloop, verwacht iedereen een messcherp SV Vasse.