Vasse 1 op alle fronten ondermaats

SV Vasse heeft vandaag, na een belabberde wedstrijd, met 1 – 0 verloren bij HVV Hengelo. In de 82e minuut schoot Hengelo de 1 – 0 binnen.

Vasse was vandaag op alle fronten ondermaats. Het voetbal was niet goed en dot resulteerde in een rommelige wedstrijd. Vasse had na 30 minuten nog wel de score moeten openen. Maar Len Veelers had het vizier iets te hoog staan.

In de tweede helft ging Vasse op dezelfde voet verder. Het spel was niet goed en Hengelo werd een aantal keer gevaarlijk. Stefan Weersink tekende in de 70e minuut voor het enige gevaarlijke moment met een kopbal. Maar deze werd door de keeper over getikt.

In de 82e minuut maakte Hengelo de 1-0 door een slechte opbouw bij Vasse. Hierna kon Vasse niet meer gevaarlijk worden en mocht het blij zijn dat de score bij 1-0 bleef.

Zondag zal Vasse uit een ander vaatje moeten tappen als het op bezoek gaat bij RSC.