Vasse beleeft een totale off-day op bezoek bij SV Delden

Vasse gaf op een zonnige zondagmiddag niet thuis op bezoek bij Delden. Waar de afgelopen weken het elftal stond als een team, hing het vandaag als los zand aan elkaar. Vasse verloor uiteindelijk afgetekend met 5-1.

In de eerste 35 minuten was er nog weinig aan de hand voor de Vassenaren. Toch kon het team ondanks de 0-0 stand niet overtuigen. Delden kwam na 40 minuten spelen op een 1-0 voorsprong en vlak voor rust kwam Delden op een 2-0 voorsprong door een penalty.

De tweede helft ging niet veel beter voor de blauwwitten. Delden kon, net als in de eerste helft, er makkelijk op los combineren. Vasse was de gehele wedstrijd overal een stap te laat. Het enige lichtpuntje deze middag was de 4-1 van Rudolf Wigger. Hij schoot de bal van 30 meter strak in de kruising. Ondanks deze goal kreeg Vasse nog een tegentreffer te verwerken waardoor Vasse met 5-1 verliest.

Komende zondag volgt er een uitgelezen kans om een directe concurrent wat verder op achterstand te zetten, als het eerste elftal van HVV Hengelo op bezoek komt. De bezoekers maken een moeilijke periode door en zijn heel langzaamaan gedaald op de ranglijst, wat natuurlijk voor perspectieven zorgt voor de thuisclub. Vanuit eerdere ontmoetingen is echter bekend dat Hengelo beschikt over een uitstekende doelman en dat de fysieke wapens niet worden geschuwd op het moment dat het voetballend even niet loopt. Onder leiding van arbiter Frazer mag pupil van de week Luuk de Keyser de aftrap nemen. De wedstrijdballen zijn deze keer geschonken door Tuincentrum Heerdink te Geesteren en Vuurwerk Discount Dijkers uit Mander.

Het wedstrijdprogramma voor de seniorenteams van SV Vasse is op zondag 14 april als volgt:

Uitwedstrijd aanvang:
De Tukkers 6 SV Vasse 3 11:00 uur
Thuiswedstrijd aanvang:
SV Vasse 1 Hengelo 1 14.00 uur
SV Vasse 4 SDC’12 5 10.00 uur
SV Vasse VE1 DTC’07 10.00 uur

Het beheer van het clubgebouw is zondagochtend in handen van Luci Kamphuis, na de middag afgelost door het duo Heleen en Willemien. De ondersteuning is afkomstig van Dries Wigger en Juul Telgenkamp, terwijl Chiel Veer de afsluiting doet.