Vasse wint met duidelijke cijfers en blijft in de vierde klasse

Op 2e pinksterdag stond de belangrijke nacompetitiewedstrijd tegen FC het Centrum op het programma.
Daan Haarhuis maakte voor rust 2 prachtig uitgespeelde doelpunten. FC het Centrum leek terug te komen doordat een penalty werd benut, ruststand was 2-1 voor de blauwwitten.

Na rust speelde Vasse geconcentreerd door en viel de 3-1 ruim 25 minuten voor tijd, het was Len Veelers die de bevrijdende binnen schoot. Omdat de grensrechter voor buitenspel vlagde waren ze bij de tegenstander zeer geërgerd dat dit loepzuivere doelpunt werd toegekend. De scheidsrechter besloot de wedstrijd tijdelijk te staken om na een kleine afkoelperiode weer door te gaan.
Vasse liet zich niet van de wijs brengen en het was wederom Daan Haarhuis die de 4-1 binnen schoot. Een prachtig doelpunt van Rudolf Wigger werd helaas afgekeurd waarna Daan Haarhuis niet veel later alsnog de 5-1 eindstand op het scorebord zette.

Tom Hilberink en Erik Tulk maakten deze middag ook nog hun opwachting in het eerste elftal.
Vasse 1 wil graag alle spelers uit lagere elftallen hartelijk danken die zich de afgelopen weken hebben ingezet voor het lijfsbehoud.

Tevens bedanken we alle vaste trouwe supporters, tot volgend seizoen in de 4e klasse!!